torsdag 13. november 2008

Loi Katong

I gaar var det loi katong her nede, dvs. slutten av regntiden. Mange av jentene fikk kle seg opp i tradisjonelle thai kjoler, og ble sminket og ordnet paa haaret. Jeg (Marianne) var en av de som ble kledd opp og stasja. Skikkelig morro, men ogsaa KJEMPE sjokkerende og uventa, for vi maatte alle opp paa senen og vinke og presentere oss selv, osv, akkurat som i en misse konkuranse. Ikke helt hva vi hadde faatt beskjed om. Men i belonning fikk vi vin. Noe som hjalp veldig.
For de som onsker: gaa inn paa facebook og sok paa wildelife resque senter thailand. Det skal vere en aapen side, saa de som ikke har konto paa facebook kan gaa inn og se ogsaa, men det vet jeg ikke hvordan man gjor. Der har dere hvertfall noen fine bilder fra oss i gaar.

Bortsett fra det var vi i Myanmar paa mandag, og paa vei hjem krasja bilen vaar. Ingen ble skadet, bortsett fra bilen. Kjempe kjedelig og vente i 4 timer for vi kunne kjore videre. Vi dro fra senteret 5 paa morgnen og kom hjem 1.30 paa kvelden. En lang dag.

Og vi har faatt en ny elefant paa senteret. En ung hann som gjor som han vil. Han romte ut i jungelen her om dagen, men de fikk han tilbake.

1 kommentar:

bølla sa...

Nå har vi vært inne å sett på bildene, det var veldig moro. Det er jo de første bildene vi ser av deg (det var jo ingen av Sebastian) etter at dere dro.Det er sikkert kjempe artig å få med seg en sånn fest, det er vel ingen turistgreie? Dere var velidig fargerike og fine, kjente deg nesten ikke igjen.
Dere har vært uheldig med trafikkulykker,men det var veldig bra,at det ikke skjedde dere noe. på bilturen.